Assalamualaikum....
Semalam aku tak tau nak buat apa.Duduk kat dalam hotel jer... Maklumlah,tengah outstation.. Jadi, aku banyak menghabiskan masa aku untuk blogwalking dan follow memollow..hahahhaha...
Lepas tue,aku follow satu blog ni. Blog Norgadis.... Lepas follow,dia bagi award follower..wakakakaka
Create your own banner at mybannermaker.com!

Mesti ada yang kata, "alaaa,setakat dapat award gitu,apa nak heran?" 
Tak kisahlah nak kata apa,yang penting Award nie adalah Award pertama yang aku dapat dari blogger... 
Orang dah bagi Award, takkan tak nak terima kan?heheh... 
"Kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan "
Jadi, aku letaklah Award aku nie di side bar blog aku ni sebagai tanda kenangan.wakakaaka
apa-apapun,terima kasih la diucapkan kepada Norgadis sebab sudi bagi award nie kepada aku dan follower-follower lain..hehe

6 comments:

Nrul Hearty said...

klu aku bg ko award ko terima ka en.kamen? hahaha

khairul hisyam said...

wow, gua pun nak gak. haha

Norgadis Labuan said...

Terima kasih kerana sudi terima award yang tak seberapa tu.

Encik Kamen said...

noorul : kalau ko bagi award pun aku terima juga..heheh

Khairul : nak juga ka? nanti minta ngan Norgadis ye.hahahah

NOrgadis. : sama2...hehehe

KUREKURE COMEL said...

syoknye en kamen...buat la version en kamen pulak...mne tau mina leh dpt award pulak...hehehe

Encik Kamen said...

tunggu encik kamen balik dari outstation nanti,baru encik kamen nak buat award2 untuk blogger..hehehe...

untuk mina,memang bleh dapat..sebab top commenter..haha

Post a Comment