Setelah menghabiskan masa berdepan dengan laptop selama 2 jam,akhirnya selesai juga aku mengemaskini gadget/widget kat dalam blog aku ni....daftar nuffnang pun sudah(walaupun aku tak tau fungsi nuffnang XD) ...


Tapi,apasal simple sangat aku punya blog ni? pelik....2 jam berdepan dengan blog pun,begini je ke hasilnya??? hahaaha....

Takpelah.janji ada...cantik-cantik aku adjust pun,adakah orang yang nak tengok? aku sorang-sorang je yang tengok rasanya.hahaahahaa... Kecantikan luaran tak penting,yang penting isi kandungannya.Betul tak?hehe

Terima kasih juga yang tak terhingga diucapkan kepada follower yang sudi sign up nama anda kat blog saya yang takde apa-apa ni...Ibarat "anda datang ke rumah saya,dan hanya dihidangkan secawan teh O dan biskut marie je"....huhu...

So,kepada rakan-rakan yang sudi jenguk blog Encik Kamen ni, silalah tinggalkan jejak anda ya...insyaallah,kalau ada masa, saya akan jenguk blog anda...hehe

So,mata pun dah mengantuk.Esok nak kerja lagi,jadi Encik Kamen nak tidur dulu lah...

selamat tido rakan-rakan.haha


   





4 comments:

KUREKURE COMEL said...

gud luck en kamen....hehehe...mina peminat kamen rider....ceewwaahhh...hehehe...

Encik Kamen said...

wah....kalau mina peminat kamen rider,maknanya..samalah minat kita ni ye?haha

blog-tips-kurus said...

disyorkan agar tuan blog edit header tu sikit: DI SEBALIK (dijarakkan). jgn marah yek, nanti kena jual! :)

Encik Kamen said...

terima kasih blog-tips-kurus atas teguran dan saranan itu.. :D

saya dah tukar dah...heheh

Post a Comment